Pekka Töpöhäntä -kirjoja on käännetty kymmenelle kielelle ja myyty pelkästään Suomessa jo yli miljoona kappaletta. 

Maailman rakastetuimman töpöhäntäisen kissan uudet seikkailut perustuvat Gösta Knutssonin alkuperäisiin tarinoihin, ja veikeä uusi kuvitus päivittää klassikkokissan tähän päivään.

Pekka Töpöhännän tarinoissa pohditaan sadun keinoin jokaiselle lapselle tärkeää asiaa: sitä, miten tärkeää on olla toisille kiltti. Sukupolvi toisensa jälkeen on löytänyt Pekka Töpöhäntä -tarinoiden ajattoman viisauden, hulvattoman seikkailumielen ja lukemisen ilon.

Kaksi nelivärikuvitettua, 40-sivuista satukirjaa sopivat aikuisen kanssa yhdessä luettaviksi tai ensimmäisiksi itse luettaviksi kirjoiksi.

Pekka Töpöhäntä – Uskalla olla kiltti
Maija Maitoparta viettää syntymäpäiviään, mutta ilkeä Monni pilaa Pekan hienon syntymäpäiväyllätyksen. Muut kissat ovat sitä mieltä, että Monnin kaltaista ilkimystä ei kannata enää kutsua mihinkään, mutta Pekan mielestä kannattaa aina olla ystävällinen – jopa Monnille. Kaikki sujuu paremmin, jos vain uskaltaa olla kiltti!

Pekka Töpöhäntä menee kouluun
Kun kaupungissa perustetaan kissakoulu, Monni nimittää itsensä rehtoriksi. Mutta Monnin opetusten laita on vähän niin ja näin, eikä hän malta olla keksimättä ilkeyksiä Pekka Töpöhännälle. Onneksi Pekka ei vähästä säikähdä, ja Monni saa lopulta pitkän nenän.

10-sivuiset kartonkiset kurkistuskirjat sopivat pienille lukijoille selailtaviksi tai aikuisen kanssa yhdessä tutkittaviksi.

Pekka Töpöhäntä leikkii piilosta
Pekka ystävineen leikkii piilosta. Maija löytyy helposti, ja Pilli ja Pulla piileskelevät maitoauton takana. Mutta missä on Monni?

Pekka Töpöhäntä viettää syntymäpäivää
Pekalla on syntymäpäivät, ja hän aikoo kutsua kaikki ystävänsä. Maija, Trisse ja kaikki muut kaupungin kissat saapuvat iloisella mielellä juhlimaan päivänsankaria. Luvassa on hienot kissajuhlat!

Töpöhäntä-aiheisen väritysarkin saat tulostettua täältä.